Health & Wellness Centrum

Schoonheidsbehandelingen ,  NoaNails, Massage door mismi,  Yogalessen, Poweryoga
YIN Yoga, Mindfulness trainingen

Programma seizoen 2019-2020

Yogalessen 


Yoga is een systeem dat lichamelijke oefening, ademhaling, meditatie en ontspanning combineert. De voordelen van yoga zijn het bevorderen van je gezondheid (geestelijk & lichamelijk), je krachtig voelen en het ervaren van een diepe ontspanning.

De les is een combinatie van krachttraining, stretchen, ontspanning maar vooral tijd voor jezelf! Per 8 lessen wordt er een thema uitgewerkt; bijvoorbeeld het soepel maken van de onderrug, of het stimuleren van een bepaalde chakra door middel van oefeningen.  

Na de les staat er gratis een kopje thee voor je klaar (behalve op de woensdag). Kosten 48 euro per blok (= 8 lessen). 


Blok 2 : 21 oktober tot 13 december 2019


Maandagmorgen:   9:30- 10:30 Yoga

Maandagavond :  18:30-  19:30 Yoga  ( 2 plaatsen vrij!)

                              20:00-   21:00 Poweryoga 


Dinsdagavond:    19:00-   20:00 YIN Yoga                                         

                              20:30-   21:30 Poweryoga 


Woensdagavond:  19:30- 20:30 Yoga

                                


Donderdagavond: 19:00-20:00 Yoga 

                                20:30-21:30 Poweryoga


Poweryoga is een stijl waarbij de volgorde en oefeningen niet vaststaan. Er worden vele creatieve variaties op de zonnegroet gebruikt in de les. Doel is kracht, lenigheid en warmte te ontwikkelen met deze variaties. De powervariaties beslaan het eerste half uur van de les, het laatste deel bestaat uit het flexibel maken van het lichaam en ontspanning. 


YIN Yoga is een yogavorm waarbij de houdingen passief en zonder krachtsinspanning worden gedaan. De bedoeling is de diepere laag, het bindweefselvlies, zachtjes te rekken. Bindweefselvlies omhult het bindweefsel, de spieren, de banden, de pezen en de gewrichten. Yin Yoga is dus uitermate geschikt voor gewrichtsklachten en rugpijn. Yin yoga geeft rust en energie. Yin yoga is ook een mooie combinatie met een duursport zoals hardlopen en wielrennen.


Na de  betaling starten de 8 lessen ( blok ) op een vaste dag op een vast uur. Je reserveert als het ware een yogamat voor 1 blok.  Indien je een les niet kan mag je dat in overleg inhalen op een andere dag BINNEN de periode van 8 lessen ( maximaal 2 inhaallessen) . Na de periode van 8 lessen  vervalt dat recht en start er een nieuwe periode. Heb je zin om een extra les per week te volgen dan kan je de extra les per keer betalen.

Contributie moet voor aanvang van een blok betaald zijn.