top of page

Wraptaart met (vegetarisch) gehakt (voor 2 personen)

•200 gram (vegetarisch) gehakt

•Blikje tomaten in blokjes

•4 Atkins wraps (=koolhydraat arm)(te koop bij Jumbo)

•1 ui

•1 teen knoflook

•Restjes verse groente zoals champignons, broccoli, paprika, courgette

•Verse tijm

•Peper/zout/gehaktkruiden

•50 gr geraspte (Parmezaanse) kaas

•1 ei


Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ui en groente fijn en pers de knoflook. Roerbak de groente met de verse tijmblaadjes en het gehakt. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 5 min pruttelen. Breng het op smaak met peper/zout en eventueel gehaktkruiden.

Leg een vel bakpapier op de plaat en begin met 1 wrap als bodem, daarover een laag saus. Herhaal de lagen en eindig met een wrap. Klop het ei los met zout en geraspte kaas. Smeer gelijkmatig over de bovenkant. Bak de wraptaart in 15 min af.

Als variatie kan je pesto op elke wrap smeren of een laag ricotta voor de laatste wrap toevoegen. Kortom alles is mogelijk bij deze taart :).

bottom of page