Health & Wellness Centrum

Schoonheidsbehandelingen ,  NoaNails, Massage door mismi,  Yogalessen, Poweryoga
YIN Yoga, Mindfulness trainingen

In Health & Wellness Centrum kunt u diverse behandelingen ondergaan en lessen volgen. Het team van professionals stelt zich aan u voor :

Mijn naam is Nicole Peters

Mijn grote droom is werkelijkheid geworden, samen met andere zelfstandigen een mooi Centrum realiseren op het gebied van gezondheid en welbevinden. In het Centrum run ik de schoonheidssalon, behandelingen vinden plaats op basis van afspraak. Ik ben  27 jaar schoonheidsspecialiste en sta geregistreerd bij de zorgverzekeraars, heb 8 jaar lesgegeven in het mbo aan schoonheidsspecialisten en ben landelijk examinator en nascholingsdocent (ANBOS). Mijn werkervaring in het onderwijs samen met mijn behaalde Master of Education gebruik ik om diverse trainingen te geven in het Centrum.


Mijn tweede passie is yoga! Na 15 jaar als balletdocent gewerkt te hebben in Nederland en Engeland heb ik de opleiding tot Hathayogadocent gevolgd, docenttrainingen in DRU yoga, poweryoga  en hormoonyoga & workshops in New York. Recent de basisopleiding tot mindfulness trainer (2018). Ik vind het heerlijk om les te geven!

Mijn naam is Mirjam Smit:

Aanwezig op woensdag, donderdag & vrijdag op afspraak

Telefoon: 06-22228313

www.mismi.nl


Een gelukkige vrouw, midden in het leven. Enkele jaren geleden raakte ik geïnspireerd door de Ayurvedische kijk op gezondheid en is het geven van ayurvedische massages mijn passie geworden. Ik volgde allereerst de opleiding tot ayurvedische massagetherapeut en daarna ook de klassieke, voetreflex- en sportmassageopleiding. Het is heerlijk om te merken dat massage mensen kracht en ruimte geeft. Het is voor velen een rustpunt in het hectische leven van alledag. Naast een passie voor masseren heb ik iets met voeding. Het aanpassen van mijn eigen voedingspatroon heeft de kwaliteit van mijn leven verbeterd en dat wens ik iedereen toe. Ik bied mijn cliënten een eenvoudige oplossing om dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen en daarnaast een blijvende gezonde levenshouding te ontwikkelen 

Mijn naam is Noa Klabbers:

Aanwezig op afspraak

Telefoon: 06-22261595.

Website: www.facebook.com/noanails7?fref=ts


Als kind was ik al bezig met nagels lakken. Dit komt ook doordat mijn moeder (Nicole Peters) schoonheidsspecialiste is en ik daar erg van onder de indruk was. Vier jaar geleden ben ik met mijn moeder naar de Beauty beurs in Utrecht geweest en heb ik vol enthousiasme een starterspakket voor gellak aangeschaft. Door bij klanten mooie nagels te creëren kan ik mijn creativiteit en passie voor modetrends kwijt.