Health & Wellness Centrum

Schoonheidsbehandelingen ,  NoaNails, Massage door mismi,  Yogalessen, Poweryoga
YIN Yoga, Mindfulness trainingen

Agenda 2019

Mindfulness trainingen

Wil jij je niet teveel laten meeslepen in het jachtige bestaan?
Wil jij leren luisteren naar je hoofd EN je hart?
Wil jij leren uit je piekergedrag te stappen?
Wil jij stapje voor stapje leren te accepteren wat je niet kunt veranderen?

Dan is een Mindfulness training iets voor jou!

Mindfulness heeft betrekking op het leven van elke dag. Je leert je aandacht trainen. Je leert je gedachten te zien als gedachten en niet als feiten. Je leert om contact te maken met jezelf, vriendelijker te zijn naar jezelf. Je leert de automatische piloot in jezelf te herkennen. Je leert je grenzen beter te bewaken. Je leert uit je piekergedrag te stappen. 
Kortom leven in mindfulness geeft je leven meer kwaliteit en kleur.

De mindfulness training is een combinatie van cognitieve therapie en elementen uit de yoga. Het is een wetenschappelijk onderzochte en effectief bewezen training.

Het is een eenmalige training die voldoende handvaten geeft om voor de rest van je leven te gebruiken.
In het najaar is er de volgende training :


Start 7 september: Zaterdag 13:00-17:00 , dit zijn 4 bijeenkomsten van 4 uur. Data: 7 & 21 september en 5 & 26 oktober.


Kosten Mindfulness training: € 200,-


Opgave via [email protected]


 

Reviews: 16 februari 2019Margot: " Wat een openbaring! Met een warm welkom ontving Nicole ons in een lichte ruimte met sfeer. Haar kalme stem leid je door de oefeningen heen, Met belangstelling en respect luistert ze naar al je bevindingen; niks is fout! Ruimte om uitleg, of vragen stellen is er altijd. Er wordt ook gelachen hoor, dus het is niet zo beladen als je zou vermoeden.  Nicole brengt voldoende variatie aan in opdrachten, meditatie en enkele yoga oefeningen. Het is zeker niet nodig om in detail iets 'persoonlijks' te vertellen, wat  voor iedereen gemakkelijker is om in een groep te praten. Onder het genot van een kopje thee geniet je ook even van een welverdiende pauze. Het uitwisselen van ervaringen vind ik zeer waardevol! Dus ……. een aanrader! JA dit gun ik iedereen.

Nicole ik ben je erg dankbaar."


Linda ; "Ik zou iedereen aanraden een mindfulness training te volgen. De begeleiding van Nicole was erg duidelijk en helder. Ik keek uit naar de trainingen. Bedankt !"


Willem: "De training was prettig en fijn om te doen. Ik heb genoten van de sfeer in de groep en de open houding van de anderen. Dit geeft een interactie die deze training erg waardevol heeft gemaakt voor mij. Deze training lijkt me erg nuttig voor eigenlijk iedereen. Het brengt je gewoon veel en dat gun ik anderen ook."


Sanne: "Het is een investering in jezelf waar je, zoals ik er tegenaan kijk, je hele leven iets aan zult hebben. Het is ook niet zweverig maar juist praktisch en toepasbaar en daarmee voor iedereen geschikt. "


Joël: "Na de 1e sessie heb je al profijt van deze training. Het loslaten van zaken die er op bepaalde momenten niet belangrijk zijn, maar ook de focus houden op de juiste momenten. Dit op een fijne locatie met een duidelijke en rustige uitleg."


Ulla: "Heerlijk wat een inzicht geeft deze training in jezelf en hoe ermee om te gaan. Heeft mij innerlijk rustiger gemaakt. "


Sonja: "De training maakt je bewust van je eigen gedrag en geeft je diverse tips en oefeningen om beter om te gaan met situaties die stressvol of negatief kunnen zijn."


Suzanne: "Een echte eye- opener. Het is echt een cadeau aan jezelf. Ik kan het iedereen aanraden. Je krijgt een andere kijk op jezelf, het leven en de dagelijkse dingen. Het heeft mij enorm veel gebracht!"