Health & Wellness Centrum

Schoonheidsbehandelingen ,  NoaNails, Massage door mismi,  Yogalessen, Poweryoga
YIN Yoga, Mindfulness trainingen

Arrangementen

Bedrijfsuitje

Reviews:
Joska; ' Erg leuke activiteit. Nicole gaf ons veel aandacht en het was gezellig. Veel nieuwe inzichten gekregen qua make-up en kleuren. Bedankt !' 
Monique; 'Leuke en gezellige middag waar iedereen wat aan heeft. Heerlijke mindfullnes. Kleurenanalyse super fijn om te weten wat beter past ( helaas geen zwart ; ))'.
Marlon; 'Super leuk geweest! De yoga was heel ontspannend en leuk om te doen. Kleurenanalyse was leerzaam, niet verwacht dat ik zomertype ben! Dus leuk! Zal het tegen vriendinnen zeggen dat dit super is om te doen : )'.
Simone; 'Fijne yogales gehad. Ik heb me echt kunnen ontspannen. Ik heb het gevoel dat Nicole echt de tijd neemt voor iedereen'.

 Het is mogelijk om met een groepje te komen en diverse behandelingen samen te ondergaan. Kom gezellig met je vriendinnen, zussen, collega┬┤s en stel je eigen arrangement samen.


Een samenwerking van de schoonheidssalon, massagesalon, infraroodsauna en nagelsalon :

                                           

Bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling van 30 minuten, rug massage van 30 minuten en INFRAROOD sauna 30 minuten voor 55 euro p.p. Jullie ontvangen koffie-thee en lekkere koekjes.


Of in de infraroodsauna, douche met huidsrub, lichaamspakking, rugmassage (30 min) en gezichtsbehandeling ( 30 min), koffie/thee en fruit . 85 euro p.p.


Een luxe dag kan ook met een gezichtsbehandeling van 1 uur, lichaamsmassage van 1 uur en teennagels en handnagels lakken met gellak, inclusief lunch, koffie-thee en koekjes.  110 euro p.p.

Voor grotere groepen zoals een bedrijfsuitje is het leuk om 1 of 2 workshops te kiezen. Zoals de workshop gezichtsverzorging ( 1 uur) en workshop kleuren analyse of een yogales. Voor groepen vanaf 12 personen is het mogelijk om een yogales gecombineerd met een andere workshop te boeken vanaf 25 euro p.p.


Of stel je eigen arrangement samen, in overleg bepalen we de prijs en wensen. De volgende modules zijn te kiezen:

-Gezichtsbehandeling

-Workshop kleuranalyse

- Infrarood sauna met douche

- Lichaamspakking

- Visagie

- Cursus huidverzorging

- Yogales

- Rug massage

- Volledige massage

- Voetreflexmassage

- Paraffine pakking aan de handen

- Gellak op de nagels (voet/hand)

- Voetverzorging ( voetbad, voetscrub, voetmassage)


Bel voor meer informatie 06-53973182